SILVER X 2

Inlägget innehåller annonslänkar

Byxor – NAKD (andreahedenstedtxnakd)

Topp – NAKD (andreahedenstedtxnakd)

Veckans planer ändrades lite, som alltid i mitt liv haha. Ingen dag är den andra lik. Igår skulle jag tömma styling men det blir idag istället. Dessutom så ställde Linnea in också pga sjukdom så blomsterhandel n blir på fredag. Passade Dick ganska bra eftersom jag ska tömma idag. Imorse har jag fotat samarbete hemma som kommer upp ikväll, ni kommer verkligen gilla det. Så glöm inte kika in ikväll. När jag stylar eller som idag plocka bort så vill jag alltid ha bekväma kläder på mig. Så man känner sig smidig så drog på mig det här silver setet idag som fina Andrea designat. Älskart! Idag kommer jag matcha det till sneakers och nästa gång med ett par högre boots. Vi hörs mot kvällen. Vill ni följa med mig under dagen? Så lägg till mig på Snap chat: rebfres

0

2 reaktioner på “SILVER X 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *