NYA TAVLOR & RABATTKOD TILL ER!

Koden rebfre ger 25% rabatt hos Desenio mellan 31a Oktober – 2a November
Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar

  

Den här tavlan med tacos tår det ju bara mitt namn på? (; haha. Bästa jag sett!

Det allra bästa är att testa sig fram, jag brukar ibland först göra ett kollage på datorn innan jag beställer. Så jag vet vilka tavlor som passar med varandra. Men jag gillar även när man går lite bananas och sätter sin egna personliga touch på det.

Älskar dessa färger tillsamans en varm grön, puderrosa tillsammans med ljust trä. Så fint!

Hej min finaste, här är det roliga samarbetet jag pratade om förut idag. I samarbete med Desenio så har jag valt ut mina favorit-posters. Jag tokgillar deras produkter och har så många posters från dom här hemma i min lya men även till stylingen. Ni vet ju min fina Kate Moss tavla som jag får så mycket frågor om, den är ju därifrån bl.a. Målningen här hemma är ju äntligen klar och det är dags att börja inreda och då behöver man verkligen fotokonst för att få hemmet att kännas både levande och snyggt. Tavlor/Posters är så viktigt för ett hem tycker jag. Likaså när jag stylar lägenheter, så ser jag till att det är mycket tavlor på väggarna men även på golvet. Tycker det är minst lika snyggt att ha tavlor ståendes mot väggen.

Jag tycker dom har fått in så himla många fina posters nu. Alla ramar kommer också från Desenio. Förut har jag alltid kört på svarta ramar men nu tycker jag det är sjukt även med träramar och vita ramar.

Det är alltid lite knepigt med tavlor och fotoväggar men mitt bästa tips är att försöka hålla en röd tråd mellan alla tavlor, men samtidigt bryta av med olika mönster och stilar. Samt att inte matchy-matcha för mycket. T.ex kör man på blått som färg, ta då inte alla i blått utan blanda upp det t.ex med grått som är snyggt till. Snyggast när det kommer till posters tycker jag ändå är när allt går i svart/vitt och grått. Det fungerar till allt och blir väldigt snyggt tillsammans. Visst är mina posters fina? Längtar tills jag ska inreda klart vardagsrummet och hallen men jag är på god väg.

Jag har en kod till er om ni också är sugna på att inreda hemmet med lite nya schyssta tavlor?

Koden ”rebfre” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 31a Oktober – 2a November

Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.

4

2 reaktioner på “NYA TAVLOR & RABATTKOD TILL ER!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.