VECKANS PLANER VECKA 44

Det är måndag och den här veckan hoppas jag på en vecka med mer energi och mindre sjukdom. Det är ju helt sinnes vad fort tiden går? Kändes som jag nyss gjorde denna listan från förra veckan. Hursomhelst här kommer veckans planer!

Måndag 30/10 :

Börjar måndagen med att gå till min psykolog vid 9.00, efter det ska jag åka till en lägenhet på Strandvägen där jag ska tömma en styling. Det är en full styling så jag har bokat mina lastbils-gubbar. Därefter så ska jag dels åka till NK och lämna tillbaka Press-lån. Åka till söder och hämta upp en kruka hos en kund. På eftermiddagen ska jag jobba hemifrån med sånt som alltid behöver göras på måndagar. Mailrace,, se över fakturor, bokföring etc. Tråkigt men himla viktigt (; På kvällen blir det att fortsätta måla mellanrummet och sen ta det lugnt hemma. Måndagar är ju heliga för mig. S

Tisdag 31/10:

Åka till blomsteraffären med Linnea från Bo Boutique, jag behöver lite nytt till min stylingar, växter och kanske något träd? Efter jag kommer hem från det så blir det att fota bilder inför veckans samarbete, har deadline på några grejer som ska skickas in. Så det blir mest jobb hemifrån, samt fixa och dona i mellanrummet här hemma. På kvällen ska jag träffa en annan Linnéa, nämligen en utav mina bästa vänner. Vi ska ha Bachelor-mys.

Onsdag 1/11:

Träna på morgonen. Boka in massage? Fika med Alice?

Torsdag 2/11:

På morgonen ska jag på ett träningsevent på Orange County Foods mellan 8-9.30, tänkte kolla om Emma ville joina? Möteslunch kanske? På kvällen har jag planerat att äta middag med Klara & Linnéa. Bästa jag vet!

Fredag 3/11:

Inga planer alls?

Lördag 4/11:

Inga större planer alls, pratat löst om att möta upp Emma på brunch samt hjälpa varandra att fota content till våra bloggar. Är dessutom riktigt taggad på att gå ut, det var så länge sen jag gick ut i Stockholm. Har ju inte känt att det gett mig så mycket på sistone, har liksom varit mer taggad på myskvällar, spelkvällar, goa middag och familjehäng. Plus att alla helger varit uppbokade? Har sådant sug på att vara ett gäng tjejer, fixa sig, göra sig snygg, klä upp sig och slå klackarna i taket. Får kolla med tjejerna om dom är sugna?

Söndag 5/11

Inga planer här heller. Ska försöka att ha en helt jobb-fri dag. Bara göra det man mår bra av. Har jag varit ute på lördagen så behöver jag inte vara orolig för det, då blir en påse godis och soffa hela dagen (;

VECKANS +

Veckans plus är att min nya telefon kommer denna vecka, att jag har middag med bästisar inplanerat och att det äntligen börjar bli klart med målning och inredning i lägenheten.

VECKANS –

Just nu kommer jag faktiskt inte på något dåligt? Hum? ett gott tecken antar jag.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *