SICK MODE

Som jag misstänkte så var det något lurigt med kroppen. Så här ligger jag nedbäddad i sängen. Magen värker, huvudvärken släpper inte och nu verkar jag fått någon släng av magsjuka med. Mår så illa, känner mig så svag och fått springa på toa en del. Inte så jäkla trevligt va haha, men det är så det är. Usch så jobbigt, orkar inte med detta just nu. Men man kan ju inte göra så mycket mer än att försöka vila. Jag har inte orkat äta eller göra något som innebär att lämna sängen. Har iallafall pillat i mig lite vitt bröd för det ska ju vara stoppande iallafall. Nu önskar jag så mycket att jag hade nära till mamma, blir ni också väldigt mammiga när ni är sjuka? Ibland önskar jag bara vi bodde i samma stad åtminstone. Hoppas iallafall att ni mår bra och har en fin onsdag underbaringar! Nu ska jag fortsätta se på Syrror, sett oroväckande många avsnitt haha!

0

2 reaktioner på “SICK MODE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.