HÖSTPEPPA ISTÄLLET FÖR HÖSTDEPPA

10 SAKER JAG SER FRAM EMOT I HÖST


# 1. Förnya Hemmet 

Under hösten så är det ett ypperligt tillfälle att ta och göra om hemma. På hösten blir jag alltid mer sugen på att förnya hemmet. Det behöver inte alltid vara stora grejer som man behöver förändra, utan det kan räcka med att byta ut kuddarna, addera någon ny pläd eller byta ut tavlorna. Eller bara helt enkelt möblera om? Hur vi har det omkring oss påverkar oss väldigt mycket. Det är viktigt hemmet känns som ett hem och och att man trivs. Jag älskar att göra om, det ger mig så mycket mer energi. I Höst ska jag måla om, samt byta lite möbler.

#2. Pyssla om mig själv

På hösten är det så mycket lättare att ta hand om sig själv tycker jag, på våren och sommaren är man ganska stressad och ska hinna med så mycket som möjligt. Det är resor, fester, firanden, Aw:s, häng på uteserveringar, man åker iväg osv. På hösten känns det som man har mer tid och det är okej att inte göra lika mycket. Den här hösten ska jag pyssla om mig själv ordentligt. Jag är sugen på att boka in SPA, bjuda över en tjejerna på te och ansiktmask-häng, gå på massage och bara göra sånt som kroppen och hjärnan mår bra av. Jag kan sakna at ha ett badkar, det skulle jag vilja göra massor i höst. Hälla upp ett bad, tända ljus och bara mysa.

#3. Te-kvällar

På senaste låter det som om jag är världens te-guru haha, så mycket te dricker jag inte. Det är något väldigt mysigt över te dock, jag är sugen på att köpa in goda tesorter, göra hemmagjord Chai och baka scones.

#4. Seriemys

Jag ser fram emot att gotta ner mig i någon härlig serie som man liksom inte kan slita sig ifrån. Det allra mysigaste och bästa är ju att se en serie med någon tycker jag. Jag & Henke försöker alltid hitta någon som vi ser ihop. Jag får alltid hetsa honom om att han inte ska se i förväg haha, han är överjävligt när det kommer till serier och skulle kunna plöja 689 avsnitt på en kväll Det är även kul att se ihop med en vän, spara avsnitt och se tillsammans. Jag älskar ju svenska kriminalserier så som Gåsmamman, Modus, Beck, Farang osv. Har ni kanske något bra tips?

#5 .Härliga middagar med vänner

Det känns som sagt att man har mer tid på hösten och vintern till att umgås mer ordentligt, eftersom alla är hemma på ett annat sätt och dessutom inte lika fullbokade. Jag älskar att äta middagar med vänner, gärna dricka något gott och spela spel också.  Jag menar hur kul är inte sällskapsspel? Dra ihop ett stort gäng och bara spela i timmar. Jag älskar verkligen spel. dom är dock sjukt dyra haha. Jag har faktiskt fått några i present, perfekt present om ni frågar mig.

#6. Förnya garderoben

Lika mycket som man vill förnya hemmet så tycker jag man är minst lika sugen på att förnya höstgarderoben. Med någon ny höstjacka eller en ny halsduk? Höstens kläder är alltid så starka, det är nästan alltid den finaste säsongen tycker jag. Det är mer dressat och jag gillar när man kan bära lager på lager, gå omkring i stora stickade tröjor, fina kappor och snygga boots. Jag känner alltid att jag tar mer tag i min stil på hösten, mycket har nog med att göra att jag känner mig mer inspirerad.

#7. Laga mat

Jag är även sugen på att laga mer mat, jag har varit ganska dålig på det överlag på sistone. Men nu känner jag mig riktigt peppad, göra grytor, mustiga soppor, baka fröknäcke och leta fram nya recept. Jag gillar ju verkligen att laga mat, så länge det inte bara är till mig själv. Det är mycket roligare att laga till någon. Jag skulle vilja testa på och göra ett riktigt långkok och bli bättre på soppor. Det är ju faktiskt himla gott!

#8. Träna mer

Det är även lite lättare att tag i träningen tycker jag, det är inte riktigt samma hets som det liksom är på våren och inför sommaren. Det är lite mer chill och inte helt galet fullt på gymmet som det är i Januari hehe. Jag skulle vilja hitta någon ny träningsform som passar mig, kanske även testa på lite fler pass. Går ju alltid på gym eller går/springer ute. Att ta en PW en fin höstdag är ju inte heller fy skam, nästan härligare på hösten än på sommaren.

#9. Nystart

Under hösten är det ett bra tillfälle att ha en liten nystart både när det kommer till karriären eller privat. Det är lite lättare att tag i tag i saker, börja om på en ny kula. Jag gillar att planera på hösten, känns som sagt att man får en nystart och kan kicka igång på ett annat sätt.

#10 Boka Vinterresa

Jag ser fram emot att planera och boka i en vinterresa. Vet inte exakt när eller vem jag ska åka med. Men jag är sugen på att iallafall börja titta och drömma mig bort. Det är det allra bäst jag vet att ha en resa inbokad, det ger en så mycket. Man får energi av att boka den, man längtar tills man ska åka, när man är iväg är det oftast helt fantastiskt och när man kommer hem kan man leva på det ganska länge. Resa är bästa jag vet!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.