NYTT PROJEKT – VÅRT MELLANRUM

Inlägget innehåller annonslänkar

Soffbord – Ikea Sinnerlig

Stol – Carl Hansen

Vas – Ellos

Puff – House Doctor

Lampa – House Doctor

Eftersom ni uppskattade inlägget sist så mycket så tänkte jag att jag kör på ett liknande igen. Mitt nya projekt här hemma i lägenheten är vårt mellanrum. Där jag tidigare haft lädersoffan ni vet. Jag känner mest att det rummet bara blir som ett avlastningsrum, känns som soffan enbart fylls på med kläder och annat skit haha. Ni vet ett sånt där ställe som det är så lätt att droppa grejer på när man går förbi. När vi flyttade in i lyan så hade de tidigare ägarna de som ett ”hemma-kontor” Vilket vi då ansåg som lite onödigt eftersom vi har vår lilla klädkammare som mitt kontor. Men nu är jag faktiskt sugen på att göra vårt mellanrum till ett kontor eller liksom inspirations/lounge rum. Där kan man jobba, hänga och bli inspirerad. Jag känner mig så instängd i mitt lilla kontor eftersom det är så litet och inte superbra ljus. Så nu är iallafall vårt rum tomt i mitten och det är dags för mig att börja inreda det. Soffan vi hade där är numera på min senaste styling och när den töms så kommer soffan gå direkt till mitt förråd. Hur bra?

I det här rummet så är jag även sugen på grönt, en dov grön. Liksom lite beige/grön. Antingen kommer jag köra alla väggar grönt, eller enbart bara en? Det är just det jag inte bestämt än. Jag vill dessutom måla in en hylla, ni vet platsbygga en och måla allt i samma färg. eller enbart ha en vägg med tavellister. Jag är iallafall sugen på att ha mycket bokhyllor och fylla med massor böcker som bilden ovan. Att liksom böckerna blir en del av inredningen. Då bör ju dock en vägg vara vit. Vad tycker ni? Ska jag gå all in på grönt? Eller köra en vägg grön?

Såhär såg det ut för ett par veckor sedan, men nu är det tomt.

Såhär såg det när dom som bodde innan oss bodde här.

Vad tror ni om mitt projekt? Tror ni det blir bra?

13

10 reaktioner på “NYTT PROJEKT – VÅRT MELLANRUM”

 • Helen skriver:

  Varför inte testa en cool tapet… Vi har en cool tapet i hallen i svart och vitt… Finns på Danes instagram…. Den var dyr men så värt det.
  Kör en vägg med grönt annars är min personliga åsikt. Börja så iallafall för att se vad du tycker sen kan du ju fortsätta om du blir sugen. Spännande! kram

 • Malin skriver:

  Älskar grönt! Vore kul att se planritning på er lägenhet.

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Jag med!!! Speciellt när det är lite mer diskret grön också. Så fint! Ja den kanske jag kan rota fram? Men när det rummet är klart så ska jag köra en välkommen hem till mig video 🙂 så ni får se hela lyan 🙂

 • Disa skriver:

  Kör all in. Allt grönt! Bokhyllan med böcker också! Jag målar mina väggar rosa just NU. Skulle måla en vägg… men svårt att sluta 😂. Speciellt när man ser hur smutisiga de vita väggarna blir/är. Ska också måla in en bokhylla i samma färg nu tänkte jag… 😎😎😎🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   hahah Ja men jag tror det lutar åt att köra alla väggar, de ända är att det är lite mörkt i det där rummet. Är ju lite anti fondväggar, så det låtar åt allt måla allt 😀 haahhahha så sen du är! Åh kommer bli så fint, längtar tills jag får se :))

 • Emma skriver:

  Roligt projekt! Rent spontant skulle jag inte rösta på fondvägg, de känns inte så trevligt just nu utan helt klart måla alla väggar samma. Jag skulle välja en varm grön/grå färg. Sen helt klart en inmålad platsbyggd hylla. Beige, trä och läder till detta och typ ett stort träd eller liknande från partihallarna 🌱😀 snyggt!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Tack snälla för din kommentar, jag är precis inne på samma spår 🙂 Så det blir nog så hihi. Det bästa är ju att man bara kan måla om, om det blir tokigt 😉 Tack going!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.