MANCHESTER

Manchester set – The Cords & Co

Tee – Weekday 

Shoes – Tiger

Bag – Rebecca Minkoff

Hallå där, hur mår ni? Hoppas att ni mår bra. Just nu i skrivande stund så känner jag mig faktiskt lite hängig. Huvudet värker, jag fryser och kroppen känns öm. Så undrar om jag inte håller på att bli sjuk? Åh hoppas inte det. Inte vad jag känner för just nu. Men efter det här inlägget så ska jag slå ihop datorn och vila lite. Jobbade tills sent inatt och gjort det ett par nätter, så kan tänka mig att jag ligger på minus på sömntimmarna. Snacka om jag snöat in på grönt totalt, först inlägget igår där jag berättar om att jag ska måla ett helt rum grönt och så nu grön från topp till tå haha. Typiskt mig! Som Henke brukar säga, jaha du har din gröna period nu? haha. Tycker iallafall att det här setet är himla fint, roligt att manchester verkligen kommer tillbaka i höst. Jag gillar det skarpt, är sugen på ett bar byxor brun/terracotta manchester.  Vad tycker ni om dagens look? Gillar ni den? Nu ska jag se på någon serie och bädda ner mig. Puss på er!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.