11:49, VECKANS PLANER VECKA 43

Då var det måndag och dags för en ny vecka 🙂 Jag sitter här och sippar på mitt te och planerar veckan som kommer. Efter en lugn och skön helg så är jag galet peppad på en ny vecka. Min vecka är faktiskt inte super-planerad för jag skulle egentligen åka till Amsterdam Ons-Tors men det blev inställt tyvärr. Så det var lite synd, därför har jag inte hunnit planera in så mycket. Vilket är positivt, haha den där jäkla balansen mellan att vilja ha mycket inplanerat samtidigt inte för mycket för då blir man stressad för det. Lagom är ju bäst, trots att lagom inte finns i min värld typ haha.

Min vecka ser iallafall ut såhär:

Måndag: Idag ska jag mestadels jobba hemifrån, vid 14 ska jag möta upp Erica så ska vi fota lite looks och kommande samarbeten. Sen ska jag fakturera, skicka in kvitton och underlag till min revisor, mindre kul men sånt måste ju göras (; Sen har jag deadline på några samarbeten.

Tisdag: Vid 10.00 så ska jag till min underbara franstjej och fylla på mina fransisar. Jag gör ju volymfransar och är så galet nöjd. Funderar på om jag ska stanna i stan och jobba? Samt boka in en lunch med någon vän? PING* till mina vänner som läser bloggen haha. Måla om här hemma, ska fixa i ordning vårt mellanrum.

Onsdag: Skulle åkt till Amsterdam istället tänker jag ta tillfället i akt och faktiskt planera in en liten SPA förmiddag för mig själv. Jag är stel som en jävla pinne och min kropp värker av allt bärande, lyftande osv. Är verkligen i behov av massage. Samt ha en liten stund för mig själv där jag även lägger ifrån mig allt jobb och mobilen. Måste bli bättre på det! Får se om jag hittar något bra ställe? Ni kanske har något bra tips? På kvällen ska jag äta middag med Linnéa.

Torsdag: Träna på morgonen. & Inga större planer eller möten inbokade eftersom jag även här skulle vara bortrest.

Fredag: Ska förbereda två stylingar, båda lägenheterna har visning. Det ska piffas, vattnas blommor osv. Framåt kvällen kommer min fina mamma på besök, kanske mormor också? Jag hoppas att hon kommer. Min mormor är min bästa vän, världens bästa människa! Vi ska ha en riktigt skön helg med god mat, promenader, stan, shopping, vin och bara en massor mys.

Lördag: Inga planer men kan tänka mig att vi åker in till stan och shoppar & strosar lite. Jag är sugen på att gå och titta i lite inredningsbutiker.

Söndag: Samma här, kan tänka mig att vi tar en frukost någonstans? Samt fixar och piffar här hemma. Mamma är ju bra på att fixa, dona, städa och sådär. Så ska minsann utnyttja det lite hihi.

Det var min vecka, efter med två stressiga och hektiska veckor ska det bli skönt med en vecka som är lite lugnare.

Hur ser er vecka ut? Har ni något roligt att se fram emot?

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.