FREDAGSMYS

Efter en ganska jobbig och rörig vecka så kände jag bara att jag var tvungen att ha en lugn fredagkväll för mig själv med pasta, idol och smågodis. Innan jag gick hem och lagade carbonara så svängde jag förbi Hemmakväll och köpte lite godis eller blev ganska mycket haha. Hittade dessutom mina smash som jag letat efter ett tag. Smakade dom hemma hos pappa sist, då Shari hade köpt hem dom. Jäklar så goda, lägg dom i kylen. Så dom är kalla, salt och sött. Det finns ju ingen drömmigare kombo.

Ikväll har jag bara tittat på Idol, bloggat, myst och nu tittar jag på två avsnitt av Bachelor, har inte alls haft tid eller ro för TVn denna veckan. Ett av mina favvis-program ju. Ska bli så skönt med en lugn helg utan planer, vakna upp och ta dagen som den kommer. Har bara pratat lite löst med om att träffa Pappa då han är i Stockholm och sen eventuellt att träffa Emma. Hoppas det är fint väder, jag är lite sugen på att gå ut och gå på Djurgårn. Hoppas ni har en mysig kväll hörrni 🙂

0

2 reaktioner på “FREDAGSMYS”

  • Helen skriver:

    Åh djurgårń som är så fint!!! 😍 Mitt favvoställe i hela Stockholm! Bara för att det ligger omsluten av vatten som är mitt bästa element för själen! Jag älskar vatten, dricka det som det är, bada i det eller bara vila ögonen på ett fint hav eller en mysig sjö eller lyssna till en porlande bäck! Åh. Eller för att jag är barnsligt förtjust i karuseller och gröna lund!!! Tivoli och hav-mina 2 bästa samlat på samma ställe! och så kan man åka båt ut dit, älskart! Eller typ strosa runt inne på skansen i mysiga höstiga kläder, en mysig jacka och en lurvig halsduk och mössa. Dricka varm choklad. Åh ta med mig! 😉 😙 Hoppas du får en mysig helg!!!! Lägg gärna upp bilder från mysiga djurgårń! 🤗 Kramar

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Jag med älskar Djurgårn 🙂 Så himla mysigt! SÅ vackert. Jag la faktiskt upp lite bilder därifrån 🙂 Kram påre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.