MINA DAGAR I BILDER

Min favvojacka,  gillar den så himla mycket <3 Känns gosssig nu när det börjar bli lite kyligare.

 

En dejt med Emma på Maholo hade jag inte tackat nej till. Åh blir sugen på att dra dit snart, deras acai var verkligen sjuk. Shit så god!

Stockholm älskade Stockholm, ett utav de bättre grejerna med denna stad är alla fantastiska byggnader. Blir glad av att bara titta på dom. Så fina och byggnader ger mig så mycket inspiration. Älskar fina hus, gamla dörrar och charmiga detaljer. Hur fint är inte detta? Från Valhallavägen

Att resa är ju faktiskt det allra bästa jag vet, det är verkligen min favoritsyssla. Jag ska faktiskt redan ut och resa nästa vecka, men mer om det lite senare. Jag är sugen på att boka en längre resa, vill så gärna boka en längre vinter-resa. Inte nu innan året är slut men till Februari. Älskar att åka då och behöver verkligen komma iväg då. Det passar så bra då alltid efter tunga månader i Sverige 😉

DEN HÄR PIZZAN, alltså det vattnar i munnen bara jag ser bilden. PÅ riktigt, så god haha. Den är liksom fräsch var att vara en pizza. NOM NOM

Detaljer från Skeppargatan 21, så roligt att jag kommit igång med Hometstylingen ordentligt nu. Älskar att inreda, piffa och styla. Känns som jag äntligen har hittat rätt!

Gillar den här bilden, den är tagen på en utav mina läsare Erica. Hon har följt mig i ungefär ett år sa hon, så ganska ny. Hon kontaktade mig och ville hjälpa mig att fota, här sitter vi och tar en fika på ett mysigt fik i Sumpan. Båda dricker te, för ingen utav oss gillar kaffe. Dessutom har vi båda samma efternamn. Under fikan så kände vi att hade ett gäng gemensamma nämnare. SÅ roligt och jag önskar jag skulle kunna ta en fika med er alla. Älskar att komma i mer kontakt med er, se vilka ni är, hur ni mår och vilka ni är. Det är ju tack vare er som allt jag gör är möjligt. Ni är underbara <3

0

2 reaktioner på “MINA DAGAR I BILDER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.