ATT FÅ STYLA EN DRÖMLYA

Kuddar  – Newport

Krukor – Dbkd

Lampa – Ikea

Puff – Bo Boutique

 

Hallå där finisar , jag har ägnat hela förmiddagen till att jobba med mitt nya objekt. Har varit och titta på den här lyan, mött upp kunden för tagit emot nycklarna. Sen planerat och fixat inför stylingen som jag börjar med idag, kommer köra på idag och imorgon. Sen är det foto på torsdag. Ni kanske förstår att jag är sjukt pepp? Hur fin är den inte? Lägenheten är 44 kvm och helt tom. Såhär ska jag alltså göra en full-styling med både säng, bord, stolar, lampor, inredningsdetaljer, bruksföremål, kuddar, överkast, ja ni fattar en jäkla massa prylar ska dit. Så idag sitter jag och bokar transporter och ser över allt jag ska ha med mig. Vissa grejer åker jag med själv och vissa grejer får flyttgubbar ta. Ska bara ta och hitta någon schysst firma som är både billiga och bra. Här ovan ser ni lite hur jag tänkt, jag kommer fortsätta köra på det moderna och satsa på mycket grått, svart och vitt som liksom är min röda tråd. Men även lägga till lite av hösten färger och trender. Nämligen lite vinrött och så lite dov senapsgul. För att få lägenheten att kännas mer höstig och mysig. Lyan har en egen ingång och så är den på bottenplan, perfekt när man ska styla 😉

Kommer såklart dela med mig av efter-bilderna sen, men såhär ser den ut innan med andra ord 🙂 Vad tror ni? Visst kommer det bli fint?

3

4 reaktioner på “ATT FÅ STYLA EN DRÖMLYA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *