VECKANS PLANER VECKA 42

Då var det måndag igen och dags för att ta en titt på hur veckans planer ser ut. Det här är riktigt skönhetsvecka för mig haha, det ska både fixas, hår, naglar och bryn. Så drömmigt, allt kommer alltid samtidigt haha. Jag borde kanske satsa på att dryga ut det mer, men det är ju för att utväxten kommer samtidigt på allt då haha för jag en gång börjat och göra alla samtidigt.

Måndag: Fixa naglarna mellan 9-11, dom ser helt förjävliga ut nu haha. Direkt efter det så åker jag in till Poze och får barret fixat, blir att klippa luggen och färga utväxten. Sen hem och äta lunch och möta upp en läsare till mig som ska hjälpa mig att fota lite looks. Vi har aldrig träffats innan så ska bli spännande. Efter det ska jag förbereda för tisdagens styling samt börja fylla mitt förråd med mina produkter. På kvällen blir det en lugn kväll hemma.

Tisdag: Jobba hemifrån med Admin, fota ett samarbete och åka till Norrtullsgatan och påbörja en fullstyling. Lägenheten är modern och är nyproduktion. Så ska bli galet roligt att styla den. På kvällen ska jag käka middag och hänga med bästa Klara & Lenny.

Onsdag: Psykologen 10.00, efter blir det antingen en PW eller ett pass på gymmet. Fortsätta styla lägenheten och förhoppningsvis inte jobba för tok på sent. Eventuellt en middag med EKPR.

Torsdag: Fixa brynen hos bästa Felicia 10.00, måla klart andre delen av vardagsrummet.

Fredag: Youtube-bootcamp på Googles huvudkontor. Ska dit och lära mig ALLT haha. Så jäkla pepp på att dra igång på riktigt. Ska dit med ett gäng andra influensers. Ska bli så spännade! Henke drar till Finland tills på Lördag och jag har inga planer alls. Får se vad det blir, kanske myskväll med någon vän? Jag är sugen på bio!

Lördag: Inga planer?

Söndag: Inga planer?

VECKANS PLUS +

Att jag ska ha en riktigt piff-vecka, så skönt att fixa till sig. Då känner man sig så mycket fräschare och roligare. Framförallt eftersom jag kände mig så grå, hängig och PMS:ig förra veckan haha. Samt att jag inte har några planer i helgen. Det änns som ett bra beslut!

VECKANS MINUS –

Det är att jag måste lösa en soffa tills veckans styling som fortfarande inte är fixat. Sen kommer jag faktiskt inte på något mer?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.