MAGISKT

Jacka – Soft Rebels 

Byxor – Dr Denim

Jacka – Rebecca Minkoff

Tee – Loavies

Gokväll hjärtan eller snarare godnatt hihi! Varje gång jag går ifrån Rafi på Poze så är jag alltid lika nöjd, han lyckas tametusan jämt. Det känns naturligt, fräscht och jäkligt nice. Gillar att mitt hår känns lite mer livat nu, eftersom jag har lite mer slingor och sådär. Annars då? Jo den här dagen har gett mig så mycket energi, jag har pysslat om mig själv, solen gjorde mig så glad, träffade dessutom en läsare till mig som hette Erica eller heter Erica hehe. Vi sågs här i Sumpan och fotade litegranna, hon har tagit dessa foton ovan bl.a. Måste säga att hon var riktigt duktig, hon var lite som mig. Kunde inte precis alla tusen inställningar men har rätt känsla. Helt klart det viktigaste om man frågar mig. Antingen har man det eller så har man inte. Efter vi fotat så bjöd jag henne på en fika på ett mysigt ställe, sen traskade jag hem. Satte mig vid datorn och jobbade och när Henke kom hem så åt jag rester från helgen och tittade på två avsnitt av Gåsmamman. Fan så spännande det är!

Vad tycker ni om mitt hår nu?

_______________________________________________

Can we take a minute and talk about my fab hair? OMG I love it. Rafi my hairdresser is so good. He always create magic with my hair. I think my hair looks so fresh and naturally right now. Thanks a lot babe!  Today was a good day, full of energy, love and happiness. 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *