LAST OCTOBER

Jag har under de senaste dagarna tagit och kikat tillbaka lite i mitt arkiv och kände att det var dags att dela med sig lite av lite bilder från Oktober förra året. Herregud så fort tiden går, men jag älskar att ha så mycket bilder och texter från tiden som gått. Så roligt att se tillbaka på. Kanske skulle jag ta och göra en riktigt tillbakablick i mitt arkiv och dela med mig av lite bilder från 2007? Typ när jag började blogga haha, är ni sugna? 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset

Hur himla fint är inte detta? Ett utav de finaste Oktober minnena är helt klart denna bukett som jag fick av min läsare med peppande ord. Så sant och så viktigt.

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a5 preset

Jag & Emma hade en hel del på Yasuragi, åh jag minns den dagen som igår. Vi myste loss, pratade om allt och dessutom fotade vi loss haha. Vi fotade mer än vad vi kopplade av (; Men så är ju livet som bloggare hihi. En supermysig dag, åh vill så gärna på SPA igen. Måste bli ett nu till hösten. Jag, Linda, Tove & Jessica pratade om att köra en SPA-helg.

Processed with VSCO with a5 preset

Mysiga dagar med Henki <3 Jag var betydligt mörkare i håret, kan bli lite sugen på det igen när jag ser den här bilden haha.

Processed with VSCO with hb1 preset

Det blev en hel del frukostar på Clarion, ett av våra favvis ställen.

Processed with VSCO with a5 preset

Jag & brorsan fick ett ryck och drog till Kreta, det här hotellet var så jävla magiskt. Åh den här resan var så bra, samtidigt som jag inte heller mådde superbra hela resan. Den här resan fick mig att tänka till och tänka om. En viktig resa med andra ord.

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with c3 preset

Jag köpte ett utav mina bättre köp någonsin. Helt klart min bästa stickade tröja, så mycket komplimanger jag får för denna.

Processed with VSCO with a5 preset

Vi var hundvakt åt Leo en del och mitt sug efter att köpa hund skapades ordentligt förra året, kolla bara lyckan i mina ögon 😉 hihi.

img_5772

Jag drog igång med homestagingen/homestylingen ordentligt och trodde inte då att min lilla hobby skulle bli det jag bl.a försörjer mig på idag, idag ett år senare står jag och precis fått tillgång till mitt förråd som ska fyllas med både möbler, belysning, tavlor, växter, inredningsdetaljer & textilier. Tänk så mycket som kan hända på ett år som man inte har en aning om. Så spännande! Då skapade jag även @homebyrebfre, vilket jag är så glad för. Har faktiskt fått mycket jobb via det kontot.

1

2 reaktioner på “LAST OCTOBER”

  • Annika B skriver:

    Finaste du! Så kul att se att blommorna fortfarande hänger kvar i minnet. ❤️❤️

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      såklart att dom gör 🙂 <3 så himla gulligt av dig. Är fortfarande lika glad för det idag som för ett år sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *