MIN EXTRA FAMILJ ♡Hej bästa ni, hela min helg har spenderats med det här gänget, Henkes familj med andra ord. Men minus Emma och minus Joel. Dom är så underbara,  dom känns verkligen som min lilla extra familj. Vi har haft en riktig toppen helg dock väldigt händelserik som alltid haha. Att chilla är ju inte min starka sida 😉 Tänkte berätta mer om den i nästa inlägg som jag brukar göra ”I min helg i bilder-inlägg” ni vet. Det kommer upp snart  men ville först bara titta in och säga hej och berätta att jag lever haha. Nu ska jag och Henke se tre avsnitt av nya Gåsmamman. ÄLSKAR DET, så jäkla pepp på en nys säsong. Vi hörs sen 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.