JU MINDRE PERFEKT DU ÄR, DESTO MER ÄLSKAR JAG DIG!

Inlägget innehåller annonslänkar för Hemtex.

Unknown_C8A0968_C8A0993

2017-10-12-061175457312..jpg2017-10-12-02638703987..jpg  Koppar – Hemtex

Kanna – Hemtex

Tofflor – Shephard

Jag kände att jag behövde en riktigt mysig och lugn morgon med inga måsten eller jobb. Jag har känt mig ganska stressad på sistone och har fortfarande svårt att inse begränsningar, liksom vad är mycket och vad är lite? Jag skulle kunna jobba 24 timmar om dygnet för det är så jag och min hjärna fungerar. Det är inte lätt att ta sig tillbaka från en utbrändhet, men jag kämpar på och försöker. Det har som jag skrivit varit en turbulent tid senaste månaderna på det privata planet och det är mycket skit man gått igenom. Men jag kämpar på och vet att allt kommer bli bra. Jag tänker att jag kommit ganska långt med att bara vara medveten om det och att jag hela tiden försöker göra allt bättre och hitta mer balans.

Ibland försöker jag t.om kanske lite väl mycket. Det är inte lätt här i livet man kan vända och vrida på allt och oavsett så blir det lite knasigt på något sätt. Men det viktigaste för mig att jag vet om att jag är pågång och tycker jag redan gjort stora framsteg. Ibland är det svårt och tufft att ha en hjärna som alltid går påhögvarv, jag vill så mycket och mina tankar/hjärna är ibland min största fiende samtidigt som det är min superduperkraft. Utan mitt galna, kreativa och spontana jag hade jag aldrig kommit dit jag är idag. Men idag lyssnar jag 12748 ggr mer på min kropp än vad jag någonsin gjort. Jag har absolut en lång väg kvar men jag vet att jag är där och nosar. Vi alla är bara människor och vi alla kämpar på med allt möjligt. Det viktigaste av allt är iallafall att man tar hand om sig själv, prioriterar sig själv och verkligen förstår vad som är viktigt för en. Det viktigaste för mig är min familj, mina vänner och min andra hälft Henke. Dom är ALLT för mig. Min NI, min blogg & mitt företag är också min lilla bäbis, det finns inget jag tycker är så roligt som detta. Älskar verkligen att vara egen och göra det jag gör men ibland är det  som sagt svintufft som ni vet, att hela tiden leverera, vara uppdaterad och att ständigt uppdatera, det ställs höga krav på en och då ska vi inte prata om kraven jag har på mig själv.

Men tro mig jag hade aldrig fortsatt bloggat, skrivit texter, tagit bilder, redigerat bilder, sprungit på event, levererat samarbeten, kontaktat nya företag och tagit mig an nya projekt osv efter 7 år om jag inte älskade det jag gör. JAG ÄLSKAR MIN BLOGG, ÄLSKAR MIN INREDNINGS-DEL, JAG ÄLSKAR MIN INSTAGRAM & JAG ÄLSKAR ER. Jag mår bra av detta och det är det här jag vill göra. Inte för er skull, inte för att någon vill att jag ska göra det utan för att JAG VILL. Jag försöker även lära mig att det är inte hela världen om ett blogginlägg inte kommer upp eller bilden på Instagram inte passar in i flödet exakt som man vill. Jag börjar inse det mer och mer och världen går inte under för att jag inte gör allt helt jävla perfekt hela tiden. Det är okej att inte vara perfekt. Som en fin vän sa till mig, ju mindre perfekt du är desto mer älskar jag dig. SÅ SANT!

Hoppas ni får en mysig torsdag och tar en liten stund för er själva där ni bara dricker en kopp te och tänker på det som faktiskt betyder något på riktigt. Ta inte allt för på stort allvar. Vad är det som du mår bra på riktigt? Vad är det som är viktigt för dig? Inte för någon annan utan för dig. Det är det enda som betyder något i slutänden.

Det här inlägget skulle bli ett litet mysinlägg med mina fina koppar och kanna och dagens planer men blev istället en känslo-inlägg. Hoppas ni gillar när jag delar med mig för det gör jag.

0

6 reaktioner på “JU MINDRE PERFEKT DU ÄR, DESTO MER ÄLSKAR JAG DIG!”

 • Julia skriver:

  Åh! Vart är de mysiga byxorna ifrån? älskar sådana och är ute efter ett par till i min samling!!<3

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Från NAKD, från märket Sannealexndras märke 🙂 Dock för ganska länge sen, men kanske går att få tag i nu? 🙂 Dom är assköna! <3

 • Sabina Borenius skriver:

  Åh! Så fina ord! Glöm inte bort att andas, att leva idag. Vart är den runda brickan från? Fantastiskt fin 😍

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Exakt, man får inte glömma det. Inte du heller 🙂 Det är viktigt att stanna upp och ta en sak i taget. Allt löser sig på något sätt och man ska inte ta allt på stort allvar. Tack fina du <3 Den kommer från H&M HOME.

 • Natalie Eriksson skriver:

  ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.