COSY

Byxor – Crocker

Tröja – Acne

Skor – Steve Madden

Väska – Chloé

Hej mina fina hjärtan! De här bilderna fångade Felicia på mig igår, alltså platsen vi var på igår var så himla mysig. Hur mår ni? Hoppas ni mår bra och har en bra onsdag. Idag känner jag att jag mår bra och känner mig ganska lugn och inte så stressad. Så skönt! Idag vaknade jag upp hemma hos Tove, vi båda ställde klockan på 8 och gick faktiskt upp ganska så direkt. Sen åt vi frukost framför Nyhetsmorgon. Så himla mysigt att göra det med någon, det kan jag verkligen sakna nu när Henke aldrig längre är hemma på morrnar/förmiddagarna. Vid halv 10 så tog jag tuben in till TC och mötte upp en tjej vid namn Johanna för ett enklare möte/fika, det är nämligen en läsare till mig som hört av sig och är intresserad av att hjälpa mig på inredningsfronten för att även få en inblick hur allt funkar. Der är just detta jag menar, hur underbart är det inte att människor som följer mig t.om kan leda till att vi kanske jobbar ihop? Sjukt roligt. Mötet gick bra och måste ändå säga att vi klickade direkt. Efter mötet så åkte jag tillbaka hem till Tove för att fortsätta jobba. Så vi har lite plugg/jobb stuga här på Söder. Så himla nice att jobba hemma fast med någon och dessutom på annan plats. Så mycket lättare att vara fokuserad då. När man inte är hemma i sin miljö 😉 Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder, göra inköpslista och svara på mail.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.