TORBJÖRN KLOCKARES GATA 21

 

Hallå där godingar, nu är mitt senaste objekt stylat, klart och fotat. Jag hade med mig min kamera sist när jag var på plats och fixade det sista. Så jag knäppte ett par kort och tänkte att ni skulle få hänga med och se hur resultatet blev, jag visar inte riktigt allt utan mest detalj-bilder. Så tänkte jag även köra ett inlägg med bilder längre ifrån och dessutom före & efter bilder. Vad tycker ni om det?

Som sagt är väldigt svag för trä, svart och grått och tycker de är himla fint tillsammans.

Mycket träd och växter skapar en hemtrevlig känsla och dessutom väldigt snyggt på bilder. Det var en läsare som frågade mig om jag kunde tipsa om snygga växter just nu. Absolut kan jag göra det. Så håll utkik så kommer snart ett växt-inlägg 🙂

De här borden alltså, tror jag är lite kär. De gör sig otroligt bra tillsammans med grått. Man kan ha dom isär men även så att dom lappar över varandra. Borden kommer från Designtorget.

Ibland är det enklaste det allra finaste, en pall, en bordslampa & en växt. Det behöver inte vara svårare än så.

Den här lyan kommer komma upp på Hemnet till helgen skulle jag tro. Lägenheten ligger i Vasastan och adressen är Torbjörn Klockares gata 21,  men ska som sagt visa er mer bilder men då lite mer före & efter. För visst uppskattar ni dom inläggen?

Jag tänkte ju köra en pass på gymmet ikväll men nu skrev Amalia precis på Instagram Direct, hon är  precis nyinflyttad här i Sumpan och frågade om vi skulle ta en PW ihop. Så mycket roligare än att träna själv på gymmet haha, älskar att kunna umgås och röra på sig samtidigt. Vi tänkte gå runt båda sjöarna idag. Nu måste jag sluta babbla här och sätta på mig träningskläderna. Ha en mysig onsdag 🙂

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.