MIN HELG I BILDER

Jag startade min fredag med att åka till Norrköping, här är jag & Pappsen <3 Bussen kom in strax efter halv tre och då hämtade pappas tjej mig på stationen. Sen var det bara hem till pappsen och göra sig redo för kvällen.

Hur fina? Två favoriter i en och samma bild.

Vi hann såklart med en liten groupie innan vi skulle sticka 😉 Vi har alltid så roligt ihop, här är vi lagom taggade för byggfest.

Jag slängde på mig kavajen från Gina, har använt den så mycket på sistone. Jag ville inte ha klänning trots att det var galamiddag, kände mig mer bekväm i byxor och kavaj så det fick det bli.

Han är den bästa jag har, min bästa!

Vid 18.00 så kickade kvällen igång med både trerättersmiddag, tal, prisutdelning och stand up. Inte varje lördag man är på fest med farsan Baloo och 140 andra snickare. Både Henke & Pappsen jobbar ju på samma firma, fast pappa i Norrköping och Henke i Södertälje. Så det var roligt att få en mer inblick i deras jobb och vad som har hänt och sker framöver. Efter middagen så var det fest och dans fram till 01 på kvällen. Pappa var danskungen som vanligt. Ni som undrar var all min energi, driv och mitt galna jag kommer ifrån, kan sluta undra. Det är från pappa haha, vi är så lika men ändå så jäkla olika.

På lördagsmorgonen så gick bilen till Stockholm efter en brakfrukost i Brånnestad, jag kände att jag ville skämma bort familjen lite. Så lagade äggröra, stekte bacon, plockade fram och fixa en riktig lördagsfrukost. Kände att vi alla behövde det efter fredagens party haha. Men strax efter 10 så åkte vi och hämtade Mimmie & brorsan och åkte raka vägen mot Stockholm.

Åkte hem en sväng och fixade till oss innan det var dags att röra sig mot Friends arena och Fotbolls VM-kval. Hur söta supportrar?

Robert drog med oss på någon supporter-samling innan matchen, där de serverade öl, snacks och sjöng fotbollslåtar ihop. Mycket trevligt måste jag säga och man blev lite extra pepp på att se Sverige spela. Jag & Henke var en några utav de få som inte hade tröja på sig haha. Ville så gärna ha en men hann inte lösa någon.

 

Så det fick bli helsvart istället, skönt och bekvämt.

Vid 18 så kickade Sverige igen och där satt vi bänkade alla 4 och skulle heja fram Sverige, vilket vi lyckades  ganska bra med eftersom Sverige vann med 8-0. Så jävla fint!! Man väljer su sina matcher 😉 hehe.

Efter matchen så åkte vi tillbaka till Sumpan och tog oss en varsin pizza på vår favorit restaurang Mathilde. Så gött och mysigt att bara sitta där!

 

På Söndagen så lurade jag med gänget till Ikea, jag behövde fylla på mitt styling-förråd lite granna och så ville jag dessutom spana in nya HAY-kollektionen. Köpte faktiskt en hel del grejer. Ska visa er senare 🙂

Fick även med han där till Plantagen, vilket han tyckte var mindre roligt (; Köpte lite godis & choklad till honom som tack och då var han glad igen hihi. Min lilla godisgris!

Det var min helg det, fullt ös hela helgen fast med massor härliga grejer. Trots en så jobbig vecka så blev det iallafall en bra helg. Men jäklar så fort helgerna går, det säger bara swish ju! Håller ni inte med? Det här inläget skulle ha kommit upp igår men det hanns inte med, för jag jobbade över till sent på kvällen. Därav fick det komma upp idag istället. Hoppas ni är okej med det. Puss på er!

 

1

4 reaktioner på “MIN HELG I BILDER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *