ANDREA X NAKD

Jag hade på mig byxor från Crocker & Tröja från Acne.

Idag var jag ute i Bockholmen för att fira lanseringen av Andrea’s kollektion för NAKD som sagt. Så himla mysigt event 🙂 Vi möttes upp ett gäng tjejer vid Tekniska Högskolan och där blev vi upphämtade och skjutsade till platsen.

På plats blev vi serverade vin, jag körde faktiskt alkoholfritt hela dagen lång. Så skönt och mår oftast så mycket av att göra det, men annars lyxigt med vin en tisdag.

Vi var på plats för att fira Andrea’s kollektion som sagt och den innehöll SÅ mycket fint. Så duktig hon är. Ni ska få se mina favorit-plagg 🙂

SÅN GULLIS <3 Tack snälla för idag och hur snygg är hon inte i sitt silvriga set? Älskart!

Hur härlig bild på fina Alice <3

ALLTSÅ maten idag var den bästa maten jag någonsin ätit på ett event. Det var verkligen SÅ gott och man blev verkligen mätt 😉 haha. Det var en lite tyngre lunch men jag gillar det verkligen. Dessutom är ju potatisgratäng och kött min favvorätt typ haha. Inte konstigt att jag var nöjd!

En bild säger mer än tusen ord .. Det är såhär det ser ut 90% av eventet haha, alla fotar loss. Så skönt att vara med människor som är precis likadan som en själv.

Hur gulligt att bordet var dukat med en varsin kaffekopp med sitt namn på? Så fint gjort! Den här muggen kommer jag använda så mycket.

Den här fina bilden fångade Molly på mig, älskar den här bilden. Hon är ett geni på bilder verkligen och hon har verkligen hittat sin grej. Så inspirerande!

Innan efterrätten kom fram så smög de här killarna in och leverera världens sångmoment, åh det var så bra. Talar nog för alla när jag säger att det var gåshud på hela kroppen. Magiskt verkligen! Se mer på min snap: rebfres

Foto: Malin Göransson

Tack tack för idag Andrea & NAKD. En supermysig lunch som sagt! Och återigen stort stort grattis till din fina kollektion Andrea. Ni hittar hela kollektionen HÄR

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *