VECKA 41

6446104e-85b9-451d-8f09-89b859832e13.jpg
NY VECKA & NYA TAG 

Hej Måndag, det är ny vecka och verkligen nya tag. Jag har haft en ganska jobbig vecka för veckan så är verkligen sugen på en nystart. Det är det jag älskar med måndagar, att man kan komma igång på nytt. Veckan är ganska lugn och det ska bli skönt att inte ha varenda dag upplanerad 🙂  Den här veckan ska jag fokusera på att rå om mig själv ordentligt. Träna mycket, äta god och sund mat, göra matlådor, göra ansiktsmask, ta hand om min kropp, försöka ta en sak i taget och umgås med människor som ger mig massor med energi.

VECKANS PLANER:

Måndag: Fortsätta styla lägenheten jag stylade i fredags, behöver ta dit stolar till matbordet, sideboard, mer tavlor och fler inredningsdetaljer. Träna på gymmet ikväll och bara ta det lugnt hemma. Måndagar är heliga för mig 🙂

Tisdag: Möta upp fotograf och fota lägenheten jag stylat, klockan 12.00 ska jag hämtas upp och åka mot  Andrea Hedenstedts lansering för NA-KD. Hon släpper nämligen en kollektion för dom. Ska bli så kul att se 🙂 På kvällen ska jag & Tove på en Biopremiär på Söder, Home again – kärleken flyttar in sen blir det sleepover hos henne. Hur mysigt?

Onsdag: Fika/möte med en tjej som eventuellt ska bli min praktikant för Homestylingen. Tillbaka till Tove så ska vi ha jobb/plugg stuga hemma hos henne. Det blir på med varsina hörlurar och kötta. Vid 15.00 har jag ett möte i Alvik.

Torsdag: Inga planer alls, kanske titta om min nageltjej har tid? Så jag kan fylla på mina fransisar. Eventuellt fota med en tjej.

Fredag: Ska till Norrköping för ett par timmar bara, ska nämligen till tandläkarn. KUUL .. Henkes familj ska kanske komma upp över helgen, så får se om jag åker upp med dom.

Lördag: Fixa mitt nya förråd, börja städa ur, rensa, åka och köpa hyllor. Äta middag med Henkes familj, får se om vi går ut och käkar eller äter en mysig middag hemma.

Söndag: Börja fylla på förrådet med alla styling-produkter, göra i ordning och göra fint. Ägna eftermiddagen & kvällen till att planera och styra med bloggen.

ba611681-ddf1-4ece-bb5b-6cd68bb0b502.jpg

VECKANS MÅSTE:

Se över mina kommande samarbeten och skriva in allt i båda mina kalendrar, fakturera företag, fota samarbeten & looks, bestämma soffbord och beställa det isåfall. Jobba mer med mitt projekt, blogga 2 gånger om dagen och lägga upp minst 2 inlägg på Instagram varje dag.

VECKANS MÅL:

Ta hand om mig själv, inte stressa upp mig för småsaker, planera bättre och träna minst 3 gånger i veckan.

 Jag hoppas på att den här veckan bli bättre och är så pepp för en ny vecka. Hur känner ni inför en ny vecka? Är ni pepp? 🙂

0

1 reaktion på “VECKA 41”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.