FÄRGLATT

Jag har tillbringat hela förmiddagen med denna sköna böna. Både jag & Emma var så färgglada idag, jag i min rosa tröja och blommiga skinnjacka och hon i sin fina kappa. Älskar hennes gula kappa, tror den kom från H&M? Så glad att ha henne, så jäkla skönt att bolla tankar, idéer och ha någon som förstår precis vad menar när det kommer till det man håller på. Det är ju ganska unikt att man har en vän som gör exakt det man själva gör, inte kanske exakt men nästan. Hon jobbar ju också som bloggare & inredningsstylist.

Det är det fina med mitt liv och det fina med att blogga. Alla underbara människor man stöter på och som ibland även kan bli en nära vän. Jag hade aldrig trott att den där kvällen jag & Emma träffades på Viking Line kryssnings-eventet haha som vi båda var rätt skeptiska till skulle leda till att vi idag umgås såhär mycket och inte bara jobbmässigt utan även privat. Så tacksam allt bloggen och ni ger mig, trots att det är jävligt tufft ibland. Så är det också så extremt mycket kärlek och pepp som jag får av er varje varje varje dag. Det om något är fint ♡

1

2 reaktioner på “FÄRGLATT”

  • Emma skriver:

    Åååh men gulle du vad du är fin!!!!! Så tacksam att vi stötte på varandra på Viking Line (av alla ställen!) är ju inte förvånad iofs, känns ganska typsikt oss 😛 Bästaste finaste du! <3 <3 <3 Och yes, kappan är från H&M 🙂 🙂 <3

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      hihi fina du <3 Nej verkligen inte, såklart vi ska träffas där om något haha <3 Hoppas vi ses snart gullis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.