MIN ONSDAG I BILDER

Hej Hej bloggen, nu ska ni få hänga med mig en vanlig onsdag.

Jag startade min morgon med att åka till läkaren vid 09.00 efter läkarbesöket så stannade jag till vid Brioche, kom ju på att det är ju Kanelbullens-dag så passade på att köpa med mig lite bullar hem, innan jag skulle gå mot tvärbanan så stötte jag på detta bord utanför och tänkte att det kunde bli en fin Insta-bild och att det skulle passa bra i mitt flöde vilket det också blev och HÄR ser ni resultatet 🙂

Efter ha köpt bullar så tog jag tvärbanan till Bromma Blocks, där jag sprang in och köpte en Fotbolls Sverige-tröja till brorsan, fanns tydligen bara den kvar. Runt halv 12 så kom pappas tjej och hennes dotter med familj på besök. Shari skjutsade dom till Arlanda och passade på att svänga förbi hos mig innan. Jag bjöd på Kaffe & bullar. Så umgicks vi en stund innan de skulle vidare.

Efter ett par jobbtimmar hemma med både inredning, mail & foto så kände jag att jag behövde ny inspiration. Så lämnade lägenheten och strosade omkring i Sumpan. Gick förbi detta blomparadis, hur glad blir man inte av blommor? ÄLSKAR blommor

Efter lite strosande i mina favorit-butiker så satte jag mig på ett fik, tog en chai-latte och jobbade lite. Ibland behöver man ett miljöombyte för att kunna prestera bättre.

Satta mig faktiskt ute och njöt av de sista solstrålarna för dagen. Man får ju passa på och carpa varje sol och ljus som kommer. Så man klarar denna vinter 😉 Hela den här looken ska ni få se imorgon.

Fick även hem denna gåva av bästa Viktor, han är så inspirerande den där killen. Älskar människor som bara kastar sig ut och kör sin grej. Precis så har Viktor gjort. Nu har han dessutom skrivit en hel bok, hur fett? DU är GRYM!

Strax ska jag möta upp styrelse-mannen, ta emot nycklar och skriva på kontrakt för mitt nya förråd. Wiho, ser fram emot att sätta tänderna i det. Det ska målas, inredas och göras fint. Ska bli så jäkla gött och få riktig ordning & reda på all styling. Vardagsrummet börjar också bli helt klart, har satt upp nya tavlor, bytt matta, satt upp lampa. Nu saknas bara ett soffbord .. Vill ha ett glasbord, gärna ett egendesignat och unikt.. Får se hur det blir med det.

1

3 reaktioner på “MIN ONSDAG I BILDER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.