AUTUMN JACKETS


Inlägget innehåller annonslänkar

1 . H&M 2. Nelly 3. H&M 4. Monki 5. Monki 6. Bikbok (ElsahoskXBikbok) (click)

Höst är inte alltid lika med svart, grått och senapsgult. Jag tycker att man kan bära minst lika mycket färg på hösten, om inte mer? Det är ju så snyggt och den där gråa dagen känns genast så mycket roligare med en färgad jacka som poppar. I höst så är det faktiskt ovanligt mycket färg mot vad det brukar vara. Vilket jag älskar! Ovan ser ni lite av höstens trender när det kommer till jackor. I år är det mycket puffade jackor likt den gamla klassiska ”dunjackan” Den som alla hade när man var yngre, jackan var typ större än en själv haha. Men nu har den kommit i en snyggare och kortare modell. Jag Tycker det är himla fint. Det viktigaste är inte alltid att haka på trender utan att bära det man vill och själv tycker är snyggt och känner sig bekväm i.

Tipsar om kappor i ett annat inlägg. Hojta till om det är något speciellt ni vill att jag ska tipsa om 😊

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.