VECKA 40

Måndagar för mig är alltid fixdagar, mycket dator-jobb, fixa hemma, dona och se över veckans planer. Såhär ser den här veckans planer ut. Jag brukar sällan boka in något på måndagskvällen, den känns lite helig för mig och blir oftast stressad över att ha något inbokat en måndagkväll. Någon som är likadan haha?

Tisdag: Jobba hemifrån, fota material till blogg & Instagram, planera &pPacka ihop för veckans styling & börja kolla inredning/göra lista för vad som ska köpas till mitt förråd. Samt göra mer inköp till @homebyrebfre. På kvällen ska jag hem till Klaris, för middag & mys.

Onsdag: Lämna Leo på hunddagiset, så tråkigt att lämna ifrån sig honom. På kvällen ska jag äntligen få tillgång till mitt nya förråd, känns så jäkla bra. Att ha ett nytt förråd som jag ska fylla med alla mina styling-produkter.

Torsdag: Föreslå att ta en frukost/morgon promenad med Emma, *ping* Emma &  eventuellt träffa Tove & Amanda på kvällen.

Fredag: Påbörja en styling på Odenplan, det är en tvåa på 63 kvm. Soffa & säng finns på plats men resten ska dit.  Efter lunch tar jag tåget till  Norrköping för på kvällen vankas byggfest med Henkes jobb i Norrköping, det är en stor galamiddag med trerätters och shower.

Lördag:  Tillbaka till Stockholm & Fotbolls VM Kval på Friends Arena med brorsan och hans tjej Mimmie.

Sen stannar dom över natten. Så blir väl att gå ut och käka efter matchen.

Söndag: En chill söndag och inga planer alls. Blir häng med brorsan & hans tjej.

Gillar ni fortfarande denna typ av inlägg? 🙂  Ge mig feedback hörrni!

Nu ska jag äta Joel’s goda Carbonara som han lagat till oss,  han är nämligen här och sover över.  Han har utbildning här i Stockholm idag och imorgon. Det är verkligen fördelen med att bo i Stockholm, man får alltid så mycket besök av alla sina nära och kära.

0

2 reaktioner på “VECKA 40”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *