MÅNDAGSPEPP ♡

UnknownPicMonkey Collage

My inspiration right now

Nu var det länge sen jag delade med mig av bilder som inspirera mig. En bildbomb av inspiration kan man behöva såhär på måndagar, ellerhur? Det ska jag se till blir rutin igen. Jag vet ju att ni älskar när jag delar med mig av det som inspirera mig för stunden. Just nu inspireras jag av trämaterial, bambo, krispigt vitt, brunt, mörkare inredning, stilrena kappor, bananplantor (ni bara naheee?) haha. Något som jag också tycker är fint är stora örhängen och rutiga plagg. Helt sinnes vad rutigt har slagit denna höst, en av hösten största trender helt klart.

Annars då? Jag har haft en lugn och skön måndag. Gått på långpromenad med underbara Leo, inrett och fixat till vardagsrummet, tackat JA till nya projekt som kommer bli SÅ roligt. Planerat min vecka , planerat blogg-inlägg, lyssnat på skön musik som får mig att må bra och glad. Försöker mysa till det så mycket som möjligt här hemma, eftersom det kanske är den gråaste och tråkigaste dagen ever. Nu kom regnet också, det bara vräker ner. Men vet ni? Det är rätt mysigt när det regnar 🙂

Påtal om inspiration och musik. Kan ni skriva er absoluta favoritlåt just nu? ♡ SÅ måndagspeppar vi varandra med ny musik.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *