SKEPPARGATAN 21

Inlägget innehåller annonslänkar för Jotex & Lagerhaus. 

Tavlor från Desenio & Fotogragiska, bord från Ikea och stolar från Jotex  HÄR, vit kruka från Jotex HÄR.

Korg från Lagerhaus HÄR, grå vaser från H&M Home, Tavla från Printler, ljushållare från Skultuna. Mässing ljusstake från Newport HÄR.

Puff från Furniturebox HÄR, soffbord Ellos, golvlampa från Jotex.

Bord Second hand, korg Indiska och tavla Desenio & Stolar från Jotex. 

Tavla med prick från Fritsch Gunterberg & Överkast från Chunkyhanna

Kalender Box från Lagerhaus HÄR, duk från Jotex och Matta från H&M Home.

Kruka från Designtorget, skärbrädor från Lagerhaus HÄR.

SKEPPARGATAN 21, 44 KVM 1 ROK, 

Mäklare: Anna Henriksson / Homestaging: @Homebyrebfre

Jag startade precis min morgon med en smoothie, brukar oftast ta det på morgonen. Det är lätt att få i sig och man vet att man får i sig bra grejer. Brukar proppa dom med avokado, bladspenat och har alltid banan i så det blir lite sött. Värsta jag vet när dom smakar för mycket grönt haha. Tänkte ta mig till gymmet nu, för blev aldrig något igår.

Innan jag drog till Spaninen så stylade jag den här pärlan på Östermalm. Men på riktigt, hur fin lägenhet? Och nu menar jag själva lyan och inte bara min staging haha. Älskar de inmålade fönstrena. Detta var en fullstyling på 44 Kvm, så denna lägenhet var helt tom när jag började. Så jag har tagit dit precis allt. Jag har ett sjukt roligt projekt pågång när det kommer till just min homestaging/styling. Snart kommer ni få se vad det är, jag vet att ni komner älska det.

Skippade före bilder denna gång eftersom det bara var tomt. Vad tycker ni om resultatet?

3

4 reaktioner på “SKEPPARGATAN 21”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *