FÄRGGLAD LUNCH & KORTA NAGLAR

Här snackar vi färgglad lunch 😉 haha. Jag tog mig faktiskt till gymmet idag, så skönt! Körde bara 30-40 min typ, intervaller och cykling. Men jag gillar att köra lite tuffare och kortare pass. Det passar mig. Efter träningen så stack jag hem och jobbade, duschade och gjorde mig klar för möte och att träffa Klara. De vida byxorna åkte på och så min rutiga kavaj. Älskarn!

Mötte upp Klarisen strax efter 12 på Orange County foods och där satt vi mer än en timma pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi göttade i oss en varsin smarrig Pokebowl. Tummen upp för de fina borden. Därefter stack jag på möte, det var ett lyckat möte och känns faktiskt bra i magen. Känns som att det kommer hända mycket för mig denna höst. Vilket är jäkligt kul, annars tycker jag hösten brukar vara ganska deppig och tråkig. Den här hösten känns dock helt annorlunda 😊

Nu ska jag åka och skicka iväg ett paket från min bloppis & dessutom hämta ut ett paket. Har nytt postombud som ligger mycket längre bort, tänkte ta cykeln dit. Det var ju inte direkt igår man cyklade om man säger så haha. Typiskt mig att få feeling för att cykla när det börjar bli ruskigt och kallt ute..

Hur fina är inte mina kortisar-naglar? Jag är helt såld!

Kände att det blev så mycket med både långt hår, långa fransar och långa naglar. Ja ni fattar grejen. Short nails for the win, jäkligt skönt också 😉 Gör naglarna hos Felicia för er som undrar.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *