RANDIGT

God kväll hjärtan! Nu har jag jobbat färdigt för idag efter detta inlägg hehe (; Idag har jag hunnit med en hel del och på eftermiddagen så var jag som sagt påväg på en konsultation på Odenplan. Så himla fina hus där! Oftast så gör jag allt sånt online för att vara mer effektiv men när det är större lägenheter så kan det vara bra att få se lägenheten live innan så man får en bättre helhetsbild och ibland föredrar kunden även att ses innan så då gör jag ju det såklart. Mötet gick bra och jag har precis skickat in offerten, jag gillar att kunna leverera så snabbt. Det uppskattar alltid kunderna plus att det är skönt att ha det gjort. Om jag inte besöker lägenheten innan så skickar alltid kunden bilder till mig och utifrån det så gör jag en plan och en offert. Det är mycket att tänka på som företagare, stylist och bloggare. Men man lär sig hela tiden något nytt och det älskar jag. Satte på mig den här favorit-blusen och ett par vida jeans så kände jag mig både fin, fashion och lite business. Tuffade till looken med ett par sneakers.

Är det förresten någon utav er som läser min blogg som driver eget? 😊

0

5 reaktioner på “RANDIGT”

 • Malin skriver:

  Kan du inte köra smink och hår turorial? 🙂 iaf visa produkter och beskriva hur du gör. Tack för grym uppdatering på sista tiden.

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Såklart jag kan göra de :)) älskar att höra vad ni vill se mer om. Just nu har jag väl inte riktigt tiden eller min prio är inte Youtube trots att jag verkligen vill men ska försöka få upp fler videos ganska snart. Så håll utkik 😀 Det är pågång iaf. Tack snälla för respons. Åh tack så mycket!!

 • Danni skriver:

  Vart hittar man den här fina blusen? Finns den i butik nu? Tack!

 • Elin skriver:

  Är så nyfiken hur det kommer sig att du började med just styling? Hur byggde du upp ditt lager från början? Började du med småsaker som fick plats hemma och byggde upp ett lager allt eftersom?

  Du är grymt duktig iallafall!
  Jag praktiserar hos Emma nu och det skulle vara superkul om vi 3 skulle kunna ta en fika.

  Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.