ROADTRIPPIN IN ALTEA

Hej hjärtan! Här kommer lite blandande bilder från två utav mina favorit stränder i Alicante. Den ena stranden heter Albir och den andra heter Villayoyosa, Albir  är den som vi har närmst till. Det tar ca 10-15 min med bil från lägenheten i Altea. Det är sååå vackert här och  så rent och fräscht. Eftersom det inte riktigt är högsäsong så är det lite lugnare på stränderna nu. Vilket jag älskar haha, så slipper man ligga som packade sillar  och sola haha. Trots att det inte är högsäsong så är det ändå runt 27 grader och sol varje dag. Perfekt om ni frågar mig 🙂 Skulle ni föresten vilja ha en guide från Alicante? Kommentera i detta inlägget isåfall!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.