MORGONRUTIN

 

Att ta en PW i soluppgången med en runda full av palmer och sedan svalka sig i poolen är något jag skulle vilja ha till morgonrutin varje dag. Hur underbart är inte det? Tänk att starta varje dag så, skulle inte livet vara så mycket enklare då? Det tror jag! Den här fina hatten köpte jag här i Altea i en affär som hette Aleohop tror jag? Där hade dom så mycket fint och sjukt billigt. Hittade denna hatt för 7 Euro, tycker ändå den var så fin och en bra storlek med. Dom andra jag har är så himla stora nämligen. Jag älskar att shoppa utomlands, att hitta fina grejer som ingen annan har. Har även köpt 3 väskor som jag ska visa er, exakt sånna som jag letat efter hihi. Altea/Alicante överraskade mig verkligen med shoppingen. Det finns så mycket fina och mysiga butiker. Inte alls sån där skit som brukar säljas haha utan fina grejer 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *