SPAIN GOT ME LIKE

Bikinin hittar ni HÄR

Happy friday på er goingar 💕 hur mår ni? Hoppas ni mår bra och har en härlig fredag vad ni nu än gör. Jag mår bra, jag försöker koppla av och bara njuta och inte bara jobba. Vilket faktiskt har gått bra, jag tänker att jag kommit ganska långt med att bara vara medveten och liksom tänker i de banorna. Solen, värmen, umgänget, maten och havet gör mig gott 😊

Massor har frågat mig om den här fina bikinin. Den kommer från Missguided och ni hittar en länk ovan. Älskar att den är dov och inte så stark i färgen. Idag ska vi ta bilen till Calpe, vi kören ny strand varje dag här haha. Nu ska jag sätta på en podd och njuta av den spanska solen. Puss på er!

0

2 reaktioner på “SPAIN GOT ME LIKE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.