MOT ALICANTE ✈

Nu är vi påväg till Alicante, så jäkla skönt att byta ut regn, rusk och 13 grader mot sol, palmer och 27 grader. Jag är en person som har ett extremt behov av solljus eller ljus överlag. Ska bli så skönt att få mätta det lite. Jag får så mycket energi av solen och allt blir så mycket enklare när solen tittar fram. Visst? Håller ni inte med mig? Min dröm är att jag & Henke köper en lya eller ett hus i typ Spaninen eller Kroatien. Så man alltid har ett ställe att åka till, men som ändå är så pass nära att man åka över en helg. Hur drömmigt? Kanske att man skulle köpa det ihop med några vänner? Så hyr man ut det när man inte är där. Jag vill liksom skapa vårt egna happyplace. Vi båda äskar ju att resa och säger alltid att vi båda gör oss bäst i varmare klimat haha. Det skulle passa oss så bra. Så mysigt att kunna bjuda dit sin nära & kära. Någon av er som har någon familj/vänner som köpt lägenhet utomlands? 🙂 Var isåfall? Vi har ju inte direkt råd nu haha men drömma sig bort kostar inget. Nästa gång vi hörs är från Spaninen ☀

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.