SLUTKÖRD

Hej mina favoriter! Hur mår ni? Idag mår jag bra men igår hade jag en helveteskväll. Jag skulle ha en mysig och lugn lördagskväll hemma själv med god mat, serietittande och bara mys. Men den slutade i gråt, kallsvettigningar och riktig panikångest. En sån kväll när allt bara brast och man vet varken ut eller in. En kväll när allt bara rann över. Det är tusan inte lätt att vara människa. Att vara alla till lags och vilja så mycket. Livet går i ett och den här veckan har det blivit alldeles för mycket jobb och alldeles för lite sömn och alldeles för lite mat. Så antar att jag bara var helt slutkörd efter veckan och igår blev det kortslutning. Jag är ju ganska skör också efter min utmattning. Det är en väldigt turbulent tid för mig just nu och ni kommer vart efter förstå varför..

Lenny kom över och tog hand om mig. För Henke var i Norrköping. Jag är så glad och tacksam att ha så fina vänner och en så fantastisk pojkvän omkring mig. Så hela dagen igår kväll/natt och idag så loggade jag ur alla sociala medier och bara försökte vara. Så istället för jobba och styrt massor idag har jag istället gått promenad runt Lötsjön med mina bästa Klara & Linnéa, ätit pizza på The Public med dom, myst och tittat på film i Henkes famn. Är det något som får mig lugn så är det att ligga på hans bröst Han är min trygghet och får mig lugn som ingen annan får!

0

2 reaktioner på “SLUTKÖRD”

 • Helen skriver:


  Jag lider också av ångestattacker. Jag vet hur smärtsamma de är att genomlida, rent ut sagt ett helvete. Men faktiskt så här jag lärt mig vad som brukar utlösa dom och det är oftast för lite sömn, att inte äta regelbundet, stress och faktiskt ensamhet (då man blir rastlös och får tid till att börja grubbla).. Jag fick jättemånga ångestattacker på mitt arbete..Jag hatade mitt jobb. Dåliga chefer som inte lyssnade, dåligt med tid, ensamarbete och hög arbetsbelastning. Dock märkte jag att när jag hellre sov längre och hoppade frukosten innan jobbet då utlöste det för det mesta en ångestattack på jobbet. Så hemskt med ångest när man är ute på arbetsplats och man ska vara professionell….
  Nu när jag har lärt mig att lägga mig skapligt, alltid äta frukost och ha rutiner så har antal attacker minskat oerhört. och nu när jag äntligen sagt upp mitt jobb och börjat plugga på universitetet så har jag i stort sett varit befriad från attackerna.
  För tillfället trivs jag att studera och känner att jag utvecklas för första gången på väldigt länge, något jag inte gjorde på mitt arbete, och det gör att jag mår bättre. Har noterat hos mig själv att oftast hänger mina attacker ihop när något i mitt liv inte känns 100. och så länge jag låter hjulet snurra utan att jag stannar upp och fixar det där som inte känns bra så kommer jag lida av ångest…

  Hoppas du mår bättre. och visst är det skönt att ha en pojkvän som kan få en lugn?! Dem är bäst! Det går fasiken inte att reda ut ångestattacker ensam! Då grubblar man bara loss, och trycker ner sej själv med negativa tankar, man behöver prata med nån och rensa systemet. och framför allt nån som avbryter ens grubbleri och får en att tänka på annat. Kanske till och med skratta…

  Lyssna på kroppens signaler. Försök ta reda på vad som utlöser attackerna och gör om och gör rätt. ❤❤❤ Var rädd om dej! och tack för att du delar med dej om livets alla sidor!

 • Mamma Sabine skriver:

  ❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *