MYSIG PRESSFRUKOST ALA GERTUDE

Igårmorse så bjöd ju Gertrude in till pressfrukost. Det var på riktigt ett utav de bättre eventet/pressfrukosten jag varit på. Vissa event kan faktiskt vara ganska ytliga och inte så personliga. Samt mycket prestige. Vilket jag inte gillar alls. Så allt kära bloggläsare är inte alltid så glammigt som det ser ut på utsidan. Däremot älskar jag när det är genuint, ärligt, äkta och inbjudande. Precis som Gertudes event var igår ,det var liksom så enkelt och man märkte på alla tjejer som var där att det bara var så naturligt och härligt. Jag älskar mindre och mer intima event. Man får chansen att verkligen prata med de flesta då eller iallafall dom man sitter med.

 Dessutom blev jag så positivt överraskad hur sjukt mycket fint Twist & Tango har 🙂  Jag blev typ kär i allt och ville sno med mig de mesta hem haha.

475A8091

Så mysigt lokal, detta var lugnet före stormen, innan 20 bloggare kom och gick loss med alla sina kameror. Haha älskar att alla är likadana och ingen bryr sig.

475A8097 475A8150

Acaibowls är ju verkligen min favorit-frukost. Den här från mahalo var sjukt god. Deras hälsocafé ligger tydligen på Söder. Måste dit och testa ju.

475A8104

De här rosa skorna, alltså de spetsiga.. Behöver jag ens säga något?

475A8110

475A8209

Här har vi henne gårdagens värdinna  Gertrude  så go och inspirernade tjeja.

475A8339

Snacka om att Lisa fångade mig i mitt esse (;

475A8471

Jag & mina bordsdonnor Bianca & Jennifer 

475A8659

Jag dör för denna jacka men nästan ännu mer för den BLÅA. Ni ska få se den, den är liksom isblå. Stört fin!

475A8447

Vilket jäkla gäng, Så sjukt goa och genuina tjejer. Blir så glad av att bara tänka på den gårdagens morgon ♡

475A8677

Min girl crush Ellen! Hur snygg får man vara? Dessutom är hon så jäkla rolig och go. Ellen la upp ett så kul klipp på sin Instastory på mig igår där jag står och fotar ser svinsur ut, dock när jag märker att Ellen filmar så blir jag genast asglad haha. Hon sjunger typ: FOTA FOTA FOTA BORT DIN SURA MIN haha.

475A8139

475A8799

TACK TACK fina Gertrude och Twist & Tango för ett helt amazing frukost-event ♡

475A8129

I goodiebagen så fick vi blommor, hur bra? Perfekt på en fredag ju, helgens blommor är kirrade. Dock dog min på vägen hem för ja inte hann att sätta dom i vatten för jag hade fullt upp med tömningar av stylingar och kom hem förens sent igårkväll. Försökte rädda dom, får se hur det gick för mina gröna (läs bruna) fingrar ..

Men på riktigt, kunde min fredagsmorgon starta bättre?  Såhär borde man inleda varje helg med goa tjejer, magiska mode-plagg, Acai bowl’s, avokadomackor och en massor skratt och flams. Bästa!!

Bilder: Lisa Höök

0

1 reaktion på “MYSIG PRESSFRUKOST ALA GERTUDE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *