GOD MORGON

Processed with VSCO with a5 preset

Photo: Malin Göransson

God morgon mina hjärtan! Jag kom precis ut efter en dusch, startade morgon med en PW i morgonsolen som faktiskt visade sig, så himla glad man blir. Nu ska jag faktiskt sticka in till S:t Eriksplan och träffa min bästa nageltjeja Felicia, jag är faktiskt tro det eller ej men sugen på korta naglar. Vi får så hur det blir 😉 Ni får se resultatet ikväll helt enkelt, puss på er och ha en magisk tisdag!

Veckans planer ser ur såhär:

Tisdag: PW, fixa naglarna, fota & publicera kläder på min bloppis @rebfresbloppis, mail-race, städa och fixa lite hemma.

Onsdag: PW med min granne Johanna eventuellt, fota inrednings-samarbeten, psykilogen, NK-middag på kvällen med min partner in chrime Emma.

Torsdag:  Träna på morgonen. Så länge sen jag gymma. Fota, göra en hel del admin. På kvällen blir det middag & mys med Tovis. 

Fredag: fina Gertrude har pressfrukost tillsammans med Twist & Tango. Sen ska jag förbereda för helgens styling av en etta på Östermalm samt tömma 2 lägenheter son är sålda. Försöka ha en lugn & slapp kväll.

Lördag: Gå & Klippa till min lugg & fixa brynen inför resan. Ska även börja packa & planera outfits för Spanien med. Inga kvällsplaner?

Söndag: inga större planer, sugen på att äta brunch på något nice ställe.. Skulle vilja testa något nytt? Har ni något tips? 🙂 Åka med första lasset till lyan jag ska styla ska jag göra mot kvällen. 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *