PARTY WEEKEND

Hej godingar! Mitt kaos har fortsatt med bara en massor strul, blir så trött. Det tar så mycket energi från mig att jag blir galen 🙁 Så har ägnat hela förmiddagen till att få ihop saker och ting. Ringt typ 10 samtal, satt dessutom med mitt apple-id i fyra timmar inatt så blev ingen lugn och harmonisk söndag där inte. Försöker även lösa en ny telefon vilket inte är det lättaste eftersom den andra är snodd, men allt går om man vill och jag ska fortsätta kriga, snart ska allting vara löst hoppas jag. Istället för att fortsätta klaga så tänkte jag visa er min helg i bilder.

Fredagen:

Möttes upp hemma hos fina Emma där hon hade styrt med massor utav plock, godis, chips & fördrink. Äntligen fick jag även se hur hon & Maxi bodde också. Det var  verkligen så fint och så roligt att få se den live efter bara sett bilder. Efter det så drog jag till Ideal Of Sweden’s lanserings-event på Venuei 81, eftersom jag skulle sköta deras Insta Story under kvällen. Så jag åkte i förväg och loggade in och planerade vad jag skulle dokummentera. Sen efter nån timma så kom Emma & gänget.

Byxdressen blev inte som jag hade tänkt så det slutade med att jag hoppade i min rutiga byxor och hasade ner min vit jeansjacka. Till det körde jag ett par höga boots. Lite rockigt och tufft!

The Ideal Of Sweden Crew ♡ eller iallfall några utav dom. Gillar verkligen att jobba tillsammans med detta härliga gäng.

Efter releasefesten så drog vi till The Wall där vi stannade till stället stängde haha. Jag & Emma har alltid så himla kul ihop och det slutar ofta med sena nätter (;

Photo: Ellen Waldton & Edit: Me

Lördagen:

Vaknar klockan 10.00 av att Henke väcker mig, hade ju somnat gråtande för jag var så ledsen över att min mobil var borta. Trots att det bara är materiella ting så är det SÅ jobbigt när det väl händer. Eftersom telefonen är hela mitt företag princip, sköter nästan ALLT via den. BUHU 🙁  Henke tröstade mig, pussade på mig & kom in med en god smoothie han gjort till mig. Hur underbar? Sen var det bara hoppa i bilen och åka mot Norrköping där det vankades bröllop.

Vi sågs först hemma hos Henkes kollega Mårten, som även är min gamla kompis.  Vi var ett gäng där innan vigseln, vid klockan 16.30 så var det vigsel, dom fick tyvärr flytta vigseln pga dåligt väder men det blev så bra ändå. Så vackert brudpar, dom bara strålade. Runt 18 drog vi till festlokalen och där var det fullt ös hela kvällen lång. Jäklar vilket drag det var och så roligt vi hade. Det var mitt första syrianska bröllop, så det var häftigt att få vara med om. Alla var så glada, lyckliga och alla dansade kvällen & natten lång trots ålder. Fyraåringen var minst lika peppad som 80åringen haha. Hela bröllopet var så annorlunda mot de svenska bröllopen jag varit på innan och allt var så  kärleksfullt, häftigt och mäktigt. Det var Henkes kollega Tim & hans fru som gifte sig. Jag kände nästan ingen på hela bröllopet av 200 gäster, men hade lika roligt ändå. Vid halv 3 kom vi hem till mamma, somnade på studs efter två galna partykvällar.

Såhär såg vi ut, blått & rosa. Min klänning kommer från NA-KD för er som undrar.

Söndagen:

Vi sov ut ordentligt, vaknade av att mamma hade lagat brunch till oss, njöt av den och tittade på bästa nyhetsmorgon. Innan vi åkte hem till Stockholm igen så passade vi på att hälsa på Jessica & Petter, pratade lite med dom, tittade till huset och pussade lite på Harry.

Det var min helg det, har ni haft en bra helg? Vad har ni gjort? Vore roligt att höra 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.