FANTASTISKT & KAOSIGT

21616595_10155764463463453_1968124039_o

Jag & min babe från helgens bröllop

 

Hej mina fina! Hur mår ni? Har ni haft en härlig helg? Hoppas verkligen det 🙂 Sorry för dålig uppdatering här men det är nämligen så att jag har blivit av med min mobil den blev snodd i fredagsnatt, vilket verkligen suger. Usch är så jävla ledsen och arg för det. Sen har dessutom den här helgen bara gått på i ett. Just nu är jag så slut att jag knappt vet vad jag heter. Istället för att berätta om min fantastiska och kaosiga helg så väntar jag till imorgon istället och berättar allt då, ska försöka skrapa ihop lite bilder också trots en stulen mobil.. Den här helgen har som sagt bara sprungit iväg och inte sovit särskilt mycket, så nu blir det det tacos, soffan & en film med mitt hjärta. Vi hörs senare om jag är lite piggare då annars imorgonbitti. Puss på er och ha en mysig söndagkväll 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *