GETTING READY

 

Hej min favoriter! Äntligen är det fredag igen, så jävla underbart! Jag & Henke var ju på middag hos Linnea & Jonte igår. Dom hade lagat Wallenbergare, potatismos, brynt smör och rårörda lingon. OMG! Det var så sjukt gott och sån lyx att bli bjuden på middag en torsdag. Tackarrrrr! Vi pratade just om de igår att torsdagar är riktigt bra kväll för middag med vänner, nära helgen och det gör inget om det blir sent för det är fredagen dagen efter. Vi hade iallafall en riktigt bra kväll och var där till typ halv  12.  Så idag sov jag & Henke ut lite och sen åkte jag till Solna och mötte upp Tove på en lunch. Så mysigt! Nu är jag hemma igen och sitter inne på mitt kontor här hemma i morgonrock och är brun som jag vet inte vad haha, håller på och gör spraytan inför ikväll och man ser ju så sjukt rolig ut innan det är klart.

Mina fredagsplaner ser ut såhär:

– Duscha av min spraytan, sminka mig och fixa mig inför eventet ikväll. Vet inte alls vad jag ska ha på mig? Men det löser sig

– Lägga upp bild på Instagram + hinna fota hur jag ser ut och även försöka få upp det här på bloggis.

– Åka hem till Emma på en fördrink med henne och hennes syrra vid 17.30-18 ca. Ska äntligen få se hennes lya, så nice!!

– Vid 19.30 ska jag vara på plats på Venui81 för sen vid 20.00 smäller det, då är det lanseringsevent med Ideal Of Sweden. 

Vet ni varför jag ska vara där lite innan? Jo för jag ska ta över deras Insta Story under kvällen så in och häng med under eventet 🥂🍾🎈  @idealofsweden

Nu ska jag sluta tjöta och börja leta i garderoben. TJING!

0

2 reaktioner på “GETTING READY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.