HOME SWEET HOME

 

Ni vet hur jag är, jag älskar ju att resa, upptäcka nya platser och känner ofta sådan ångest för att åka hem och lämna resan bakom mig. Men nu är det andra gången  jag reser och faktiskt är glad och tycker det är skönt att komma hem 🙂 Underbart ju! Antingen så har jag blivit äldre och klokare? ;)Eller så är resorna sämre haha. Nej skämt åsido, jag tror det hela handlar om att jag börjar landa i mycket i livet och känner mig mer tillfreds med allt. Känner mig liksom lugnare och stressar inte upp för saker på samma sätt som under och innan sommaren. Jag har aldrig i mitt 27-åriga liv förstått vad man menar med ”Åh vad skönt det ska bli att komma hem” man bah va? Nej jag skulle kunna vara kvar hur länge som helst haha. Men nu är det lite annorlunda, jag kan liksom längta hem till vår lägenhet, vår säng och mitt röriga kontor haha. Det är en härlig känsla! Den här dagen har varit så lång samtidigt som det känns som den gått så fort. Jag har tvättat i typ 3 timmar, blev 6 maskiner tror jag. Vafan hände där? Haha. Sen har jag gått på promenad, packat upp väskan, skrivit Gdansk & Sopot guide (som ni kan se nedan), kört mailrace, fotat samarbete med Henke, tittat på Idol, redigerat bilder och även skickat in dom precis. Ja det var väl min tisdag det!

Såhär ser resten av vecka ut:

Onsdag: Träna på morgonen, det var ett tag sen. Så ska bli skönt att kicka igång dagen så. Äta frukost i lugn & ro, den smakar så mycket bättre efter träning sen ska jag jobba en hel del med datorn, har ganska mycket admin att göra. Åka in till stan och lämna tillbaka press-prover. På eftermiddagen/kvällen så ska jag på en psykolog-grupp. Det är så spännande med psykologi tycker jag. Jag gillar att hela tiden kunna utvecklas, lära känna sig själv och jobba på att bli den bästa versionen av sig själv. Jag brukar vara rätt slut sen, så det blir en lugn kväll hemma.

Torsdag: Pressfrukost hos Designtorget 8.30 på deras kontor. De ska visa upp höstkollektionen och bjussar på frukost. Tackarr! Sen ska jag till Odenplan och tömma en lägenhet på styling. Den blev såld direkt, så himla kul! Mellan 14-16 ska jag fylla på mina fransisar hos bästa @lashesbyh. Så sjukt nöjd med dom, helt klart de bästa fransarna jag haft. På kvällen så är jag & Henke bjudna på middag på Kungsholmen hos Linnea & Jonte. Hur mysigt? Snacka om vuxet med dubbeldejt-middag (;

Fredag: Eventuellt luncha med Tove? Så länge sen vi sågs, saknar henne. På kvällen ska jag på Ideal Of Sweden’s stora lanseringsfest på Venui81 tillsammans med min böna Emma, hennes syrra och kanske Linnéa? Jag har dessutom ett roligt uppdrag under kvällen, men det får ni veta mer om på fredag hihi. Ska försöka ha en hyffsad lugn kväll och tidig hemgång, får se hur det går när Ideal är i farten haha.

Lördag: För på Lördag sticker jag och Henke till Norrköping igen haha, vi är ju där jämt nu. Blir ju så när vi har massor vänner, familj & släkt kvar där. På kvällen ska faktiskt jag & mitt hjärta på bröllop. Mitt första för i år och enda antar jag hehe. Det är ett stort syrianskt bröllop med över 200 gäster. Ska bli så jäkla kul, har dock lite kläd-panik haha. Men det får lösa sig.

Söndag: Antar att jag ligger helt utslagen på soffan hemma hos mamma eller pappa äter Pizza och tycker synd om mig själv efter två dagar med fest och mycket jobb. Ska iallafall inte planera in någonting, utan bara chilla och ha söndag på riktigt.

Påtal om utslagen, nu är jag så trött så ögonen tittar i kors. Hörs imorgon älsklingar!

3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.