DOUBLE DENIM

2219c883-cba7-470f-a1d5-18115d74f849-1.jpgimg_2502.jpg0b3157a8-6cfb-4a46-96fe-6c13314d8d82-1.jpg

Jeans_H&M Trend / Jacket_ Henkes (Levi’s Vintage) / T-shirt_Stradvarius / Bag_Ebay / Earrings_Monki / Shoes_Adidas /

Denim + Denim är alltid ett säkert kort, det här tar jag ofta på mig om jag inte riktig vet vad jag ska ha på mig. Jeans gånger två är alltid en snygg bas som man kan bära med sneakers, klackar eller tofflor. Likaså t-shirten kan man byta till linne eller en stickad tröja på vintern. Enkelt men snyggt! Den här jeansjackan är Henkes, han har köpt den Second hand och han är SÅ rädd om den. Undrar då varför jag har med den till Polen? Haha! Hursomhelst så är den ju så jävla snygg, helt perfekt i både modell och tvätt. I LOVE IT! Här ser ni föresten håret lite bättre, det är lite varmare och så bangs! Vad tycks om nya frillan? 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.