SATURDAY SNAPS

Pants_Chiquelle / Shirt_H&M / Bag_Chloé / Sunnies_Ray Ban

Men tjabba tjena, hur har ni det? Hoppas ni mår bra och att ni haft en skön lördag. Här är ett par snaps från min & mammas lördag. Vi började först dagen med hotellfrukost vid 9 ungefär. Både vaknade kring halvåtta med låg och drog oss lite innan vi gjorde oss klara. Efter frullen så tog vi en taxi till shoppingcentret Baltycke. Gick där och strosa ett par timmar, fikade, shoppade och sådär. Sen så åkte vi tillbaka till hotellet och bestämde oss för att ta tåget/pendeln till Sopot. Vilket vi gjorde helt rätt i, så mysigt i Sopot. Där fanns riktigt schyssta restauranger & barer. Vi åt på ett enklare burgarehak som hette Bobby Burger. Blev dock inget strandbesök, vädret tillät inte riktigt det 😉 får bli nästa gång hihi. För vill lätt hit igen!

Nu ska jag släcka ner skärmen, sluta jobba och sova. Imorgon väntar nya äventyr 😊

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.