HELLO FROM GDANSK

 

Hej bästisar! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra 🙂 Jag mår bra förutom att jag verkar ha världens PMS haha. Tycker synd om stackars mamma som får ta mina utbrott då och då haha. Någon annan som lider av PMS btw? Alltså sån riktig jobbig jäkel? Måste tusan kolla upp detta. Aja nu är vi iallafall i Gdansk och det är så himla mysigt här. SÅ SÅ fint. Vädret är dock ingen höjdare och det ska tydligen inte vara med oss i helgen heller, men men vädret kan man ju inte göra något åt. Dessutom är vi ju inte här på solsemester, så vi får göra det bästa av det. Idag har vi checkat in gamla stan, tagit en fika på ett härligt fik, myst på hotellet och köpt in lite dricka & chips från supermarket som ligger precis vid oss. Nu ska vi strax käka middag =)  Pusssiluss!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.