VI SKA TILL ..


POLEN ✈️🇮🇩 Så himla peppad & glad. Mitt rese-hjärta är så lyckligt just nu. Först var tanken att jag & Emma skulle åka till Polen. Men det gick tyvärr inte denna gång pga jobb osv. Hon & jag får ta en liten weekend längre fram i höst/vinter. Istället så åker jag till Polen tillsammans med mamma. Ska bli så sjukt mysigt. Det var länge sen vi reste ihop. Kommer bli en hel del jobb såklart som alltid, men det är bara roligt. Jag älskar att jobba utomlands och på mina resor. Inspirationen bara flödar då. Nu vill jag såklart ha era bästa tips & rekommendationer. Vi ska till Gdansk, Sopot & Gdynia. Är där i totalt 4 dagar.

Så vilka cafén/platser/stränder & restauranger får vi inte missa? 

0

6 reaktioner på “VI SKA TILL ..”

 • Gabriella skriver:

  I Gdynia finns en jättegod pastarestaurang som heter ”pasta missta”. I sopot har de en restaurang som är bra, den heter ”śliwka w kompot”. I Gdynia kan ni se skeppen i hamnen som är från 2WW och vandra i stan. I Gdansk är gamla stan jättefint – husen är superfina i alla glada färger! I sopot är det mest att vandra omkring i staden och gå ut på piren . De har även god glass i sopot; ”Bacia di café” heter ett bra glasscafé 😘

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Åh blir så himla glad för alla tips❤️tusen tack!!! Ska kika upp dom där. Pasta restaurangen låter så nice. Hopps de kan ha glutenfritt. Som sagt tack för alla råd och ha en fin helg!

 • Sanna skriver:

  Åhhh älskade Gdansk, var där i slutet av april. Över alla förväntningar – finns ett jätte bra shoppingcentrum i nya delen (3 våningar) Goldwasser är en jättebra resturant men man måste förboka 🙂 Ha en bra resa 🙂

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Tack så jättemycket för alla grymma tips 😊 Vad kul att det var så lyckat! Jag gillar det så mycket efter bara en dag haha. Ha det bäst!

 • Matilda skriver:

  Stranden i Sopot och Gdynia ligger i stan, tar 40 minuter med spårvagn till stranden i Gdansk. Gdansk är helt klart finast stad. Gamla staden med alla mysiga matställen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.