POLKADOT

dress_missguided / bag_rebecca minkoff / jacket_missuided / shoes_zara 

Kommer ganska nyligen ut från duschen, har varit & tränat nämligen. Inte blivit så mycket av den varan på sistonde. Det måste det bli ändring på. Jag älskar ju att ha rutiner och komma in i vardag igen. Jag totaltälskar denna klänning föresten. Fått så många komplimanger för den. Visst är den fin? Gillar även mitt hår på dessa bilder, men det är för att ser så fylligt & tjockt ut haha mot vat det brukar göra. Påtal om hår så ska jag strax åka in till stan för att träffa min frisör, vi ska färga utväxten samt lägga i en nyansering så håret blir lite kallare igen. Det har blivit så gult av all sol i sommar. Är även lite sugen på att klippa gardin-lugg? Vi får se hur det blir med det helt enkelt! 

0

2 reaktioner på “POLKADOT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *