FASHIONWEEK, KVINNOR SOM ÄGER BÖRSEN & ATT KÄNNA SIG SOM EN KOKT GRÖNSAK.

Photo: Malin Göransson
Hej mina hjärtan! Den här dagen har verkligen varit helt fullspäckad och det har varken funnits utrymme för något annat. Inte ens mat, vissa dagar bara swishar förbi. Idag har jag gått på PW, varit hos frisören, färgat & klippt håret, besökt min psykolog, varit hos läkaren och suttit i 3 timmars-möte. Efter det avslutade mötet vid 18 så åkte jag raka spåret till min kompis Nathalie’s lanseringsevent på S:t Eriksplan tillsammans med bästis. Hon har nämligen släppt en egen bok. ”Kvinnorna som äger börsen, aktier för nybörjare” WOW, hur jävla mäktigt? Jag är så stolt och impad av unga & drivna tjejer. Det fanns ingen bok om aktier & börser skrivna av kvinnor så Natta tog saken i egna händer. Så impad och stolt!! 

Det är även Fashion Week i Stockholm just nu, om jag ska vara helt ärlig så är jag inte så sugen alls i år. Det har nog aldrig riktigt varit min grej, det är häftigt till viss del och jag är så glad och tacksam att ens bli bjuden på visningar, det var en dröm jag hade när jag var 15 år. Visst kan vissa visningar vara inspirerande. Men tycker liksom överlag att det inte är så himla ballt, tycker det är väldigt mycket yta, prestige och mycket orimliga ideal. Jag blir inte så inspirerad av den typ av mode. Så skippar det denna gång och gör det som jag verkligen får rätt energi av just nu. Dessutom så har jag känt mig som en kokt grönsak de senaste kvällarna för det varit så mycket & intensivt. Hjärnan går på högvarv. Flyger dessutom bort över helgen och tänker att jag ska finna lite exta energi där. Mer om min resa och var jag ska imorgon 😊 Nu ska den kokta moroten sova haha. Puss & godnatt! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *