SURBUNNSGATAN 3

I inlägget förekommer reklam för Gina Tricot. 

filt från Chunky Hanna

Pants_ Gina Tricot /  Top_Monki / Bracelet_Sophie BY Sophie 

Surbrunnsgatan 3, 71 kvm 2,5  rok

Styling: @Homebyrrbfre Mäklare: Joseph’s Medford

I fredags innan bilen gick till Norrköping där jag är just nu. Så var jag & piffade en styling precis innan vi skulle åka. Stylingen var redan klar. Men skulle se till så allt såg rätt ut, kuddarna var riktigt puffade, att allt låg på rätt plats. Dessutom så fyllde jag på med färska kryddor & växter. Den här lyan är något utöver det vanliga

Fastigheten är ifrån 1897. Inte varje jag stylar sånna pärlor. Känner mig så nöjd med denna stylingen, mitt mål var att få den att upplevas större, ljusare, mer modern men framförallt inbjudande och personlig. Innan var det en ganska ”murrig” lägenhet med väldigt mycket grejer. Den här lyan var så sjukt rolig att styla! För mig när jag stylar så är det viktigt att känna sig bekväm och det gör jag verkligen i denna look. De här jeansen från Gina Tricot känns så bra och rätt just nu. Kommer bäras massor i höst. Gillar slitningarna på knäna också.

Detta var en fullstyling, det ända som finns innan var sängen & barstolarna i köket.

Nu vill jag höra vad ni tycker om den här stylingen & lyan? Gillar ni det? 

 

 

0

2 reaktioner på “SURBUNNSGATAN 3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.