MONDAY

Hej Gullisar! Sorry för lite dålig uppis här idag men är nämligen kvar i Norrköping hos Jessica & Petter. Är här och myser och hänger lite extra med dom i dagarna. Kom igårkväll och stannar till imorgonkväll. Så himla mysigt och så underbart att få hänga med dom och bara vara. Så blir lite ”semester” för mig att vara här faktiskt. Lägga fokus på dom och lille Harry. Han är ju så jävla go att man vill äta upp honom. Tycker synd om Jessica som inte får knappt se ungen på två dagar nu 😉 haha. Precis vad jag behöver <3

Därav lite sämre uppdatering idag och imorgon. Men då vet ni varför (; Idag har vi hunnit med en hel del jag & Jessica. Vi har lagat lunch, träffat Linda, varit på BVC med lillen spanat in massor inredning eftersom dom ska flytta till hus snart. Dessutom skönt att vara hemma lite med i hemstaden också och bara chilla. Är ju annars ganska hetsigt schema 😉 hehe! Ikväll blir det middag, idol & häng i soffan.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.