BURGER & MILKSHAKE KINDA DAYHallå där finisar!
Som jag skrev i fredags så möttes jag & Henke upp på burgar-stället Levinsky på S:t eriksplan. Istället för en mysig frukost blev det en galen brunch istället hahha. Alltså det var SÅ gott!! Skulle dö för den här burgaren idag kan jag säga haha. Såg även på menyn att de hade halloumi-fries så vi var tvugna att testa. De var glutenfria med, så blev så himla glad. Haha matkoma deluxe kan jag säga. Åt dock inte upp allt men ändå. YUMMI! Jag har haft en riktigt härlig helg med både festligheter och massor mys. Tänkte berätta mer om helgen imorgon. Nu ska jag fortsätta chilla i soffan med min bättre hälft  & min hemmakväll godispåse (; puss på er! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.