INREDNINGSTRENDER, GRÖNT & SUSHI


Jag mötte uppe Jennie strax efter ett, då tog vi citybanan ut till Älvsjö där Formex håller till. 

Innan vi började spana på all fin inredning så tog vi oss en lunch, det fick bli sushi idag igen haha. Åt ju det med Emma häromdagen. Men sushi kan man inte äta för mycket av (; 

Danska märket Hübsch leverade som vanligt. Älskar den här färgkombinationen.

Den här lampan, hur fin? Blev lite kär faktiskt. Osäker på var den kommer ifrån? Kan kolla upp det om ni vill veta. 

Rosa såg man mycket av, det lär vi få se en hel del framöver. Framförallt den här dova/ljusa färgen. 

Påtal om färger så var verkligen grönt på tapeten, bosktavligt 😉 grönt är att satsa på. Så känns fint att färgvalet på vår soffa håller i sig.


House Doctor är ju mina absoluta favoriter och har varit väldigt länge. Dom gör så mycket snyggt och det är svårt att inte vilja ta med sig typ ALLT hem. Tokgillar den här plantan. Så himla snygg! Kan man ens säga så som en planta? 

Ja ni ser ju hur glad jag är i House Doctor’s monter 😉 haha! Tröjan kommer från Zara, byxorna från Gina Tricot & skorna från Din sko för er som undrar. 


Älsk på den här mattan & puffen! 

Vilken härlig & inspirerande dag, snacka om inrednings-paradiset!  Vi var där i ett par timmar, sen satte vi oss på ett café och smed lite planer. Runt 6-snåret åkte vi båda hem, när jag kom innanför dörren så lämnade jag bara in väskan & gick ner igen för att möta bostads-värden för att kolla på ett förråd till mig, det var väl inte riktigt som jag tänkt mig. Men ska ta mig en funderare,  vore himla smidigt att ha så nära till förrådet. Sen har jag skickat offerter, svarat på mail, instagrammat, bloggat, ätit pizza-rester & packat väskan inför Norrköping. Nu är jag helt slut i huvudet efter alla intryck från dagen. Dags att sova, hörs imorgon. Sov så gott! 

3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *